Populaire liefhebbersauto’s
1980-2000 inhoudsopgave
Populiare Liefhebbersauto's

Populaire liefhebbersauto's

 

Voor veel autoliefhebbers die niet nieuw of klassiek willen rijden is een gebruikte liefhebbersauto uit de periode 1980 – 2000 een aantrekkelijk en betaalbaar alternatief. Vrijwel alle automerken hebben wel een of meerdere leuke sportsedans, coupés, cabriolets of GT(I)’s gebouwd, maar slechts enkele sportieve modellen mogen zich in een blijvende populariteit verheugen. Juist deze ‘parels’ hebben we voor u geselecteerd en brengen we uitgebreid voor u in woord en beeld in deze uitgave. Hoe uiteenlopend ze ook zijn qua uitstraling, imago, design, techniek en rijgedrag, toch laten ze elk op een geheel eigen manier het hart van de echte autoliefhebber sneller slaan. Deze uitgave is vooral bedoeld als een handig naslagwerk om het karakter van de deze populaire liefhebbersauto’s bloot te leggen. De lezer krijgt aan de hand van een kritische modelbeschrijving en prachtige kleurenfoto’s een goede impressie van wat elk van deze bijzondere liefhebbersauto’s zoal te bieden heeft.

Eerst komen tal van praktische aspecten en tips aan de orde die van belang zijn bij aanschaf, onderhoud en tuning van een liefhebbersauto. Aandachtspunten zijn onder andere de turbo, cabrioletkap, banden en wielen en (auto)sportaccessoires. Vervolgens worden de populaire liefhebbersauto’s van 18 geselecteerde automerken nader onder de loep genomen. Aan de hand van de model- en/of autosporthistorie, technische gegevens, productieperioden, specifieke aandachtspunten en schitterende kleurenfoto’s krijgt u een goede impressie in woord en beeld van elk model. Ook worden clubadressen en merk- en/of modelspecialisten vermeld voor een nadere kennismaking. Kortom, een praktisch en kleurrijk naslagwerk dat geen enkele autoliefhebber ongelezen en onbekeken mag laten.

In deze uitgave staan impressies van populaire liefhebbersauto’s  van 18 automerken:

Alfa Romeo      Jaguar Porsche
Audi       Lancia Renault
BMW    Maserati Saab
Chevrolet  Mazda Suzuki
Citroën Mercedes Volkswagen
Honda Peugeot Volvo

Auteur Drs. Hans Ouweneel is historicus/journalist en heeft als gepassioneerd autoliefhebber al diverse autoboeken op zijn naam staan.

ISBN nr 90-76947-05-8

Prijs: € 7,50

 

Deze uitgave (ISBN 90-76947-05-8) is verkrijgbaar bij de uitgever te verkrijgen door overmaking van € 7,50 (incl porto- en verpakkingskosten) op IBAN NL28INGB0006966832 ten name van Hanova Media Productions te Noordhoek met vermelding ''Liefhebbers boekje".

Gaarne bij girotel of bankoverschrijving uw adresgegevens vermelden i.v.m. toezending pakket. Uw bestelling wordt vervolgens z.s.m. verstuurd. Voor eventuele vragen kunt u bellen naar: 0168-405817.