Kijk op Klassiekers
inhoudsopgave
Kijk op Klassiekers

Kijk op Klassiekers

 

Klassiekers mogen zich de laatste jaren in een sterk toenemende belangstelling verheugen. Door het grote aanbod van merken en typen is de keuze van een passende klassieker, zeker voor een beginner, niet gemakkelijk. In Kijk op klassiekers belicht de auteur alle facetten van de klassiekermarkt voor de klassiekerliefhebber. Deze uitgave is zowel bedoeld voor degenen die al een klassieker rijden als voor degenen die dat willen gaan doen. Eerst wordt een handige checklist gegeven met praktische tips voor onder andere aanschaf, verzekering, onderhoud en restauratie van een klassieker. Daarna worden de meest gangbare en betaalbare naoorlogse klassiekermodellen van onderstaande 21 automerken aan u voorgesteld. Dit overzicht omvat beschrijvingen en talrijke schitterende kleurenfoto’s van meer dan 100 populaire (semi-)klassiekermodellen vanaf 1945 tot 1985. Kortom, een handig en kleurrijk naslagwerk voor elke autoliefhebber die een geschikte klassieker voor dagelijks gebruik zoekt of zijn kennis ervan wil verruimen.

In deze uitgave worden klassiekers van de volgende 21 automerken besproken:

Alfa Romeo      Jaguar Porsche
BMW    Land- / Range Rover Renault
Chevrolet  Mercedes Rover
Citroën MG Saab
DAF Mini / Morris Triumph
Fiat Opel Volkswagen
Ford Peugeot Volvo
inhoudsopgave

Drs. Hans Ouweneel (auteur) is historicus/journalist en heeft als gepassioneerd autoliefhebber al diverse autoboeken op zijn naam staan (zie www.hanovamedia.nl).

ISBN 90-76947-06-6    

Prijs: € 7,50

 

Deze uitgave (ISBN 90-76947-06-6) is verkrijgbaar bij de uitgever te verkrijgen door overmaking van € 7,50 (incl porto- en verpakkingskosten) op IBAN NL28INGB0006966832 ten name van Hanova Media Productions te Noordhoek met vermelding 'Klassieker boekje'.

Gaarne bij girotel of bankoverschrijving uw adresgegevens vermelden i.v.m. toezending pakket. Uw bestelling wordt vervolgens z.s.m. verstuurd. Voor eventuele vragen kunt u bellen naar: 0168-405817.